Telefoonnummer
B&F international   +31(0)180-44 10 22
Euro Ferry Transport   +31(0)180-46 47 64

Onze visie

Oplossingsgerichte logistieke dienstverlening, met volledige aandacht voor uw product of goederen: wij staan onze klanten bij met hun nationale en internationale transport en logistiek. Ons uitgangspunt is dan ook uw organisatie en wensen voor vervoer. Wij sluiten onze diensten daar naadloos op aan.

We snappen dat wereldwijd zakendoen logistieke uitdagingen meebrengt. De laatste 24 uur voor levering blijven nu eenmaal cruciaal. Met onze no-nonsens mentaliteit zetten wij elke logistieke uitdaging om in concrete acties, een duidelijke structuur en levering volgens plan.

Daarbij houden wij internationale ontwikkelingen op het gebied van economisch verkeer en transport nauwlettend in de gaten. We springen in op actuele ontwikkelingen waar nodig. Veiligheid en kwaliteit van onze logistieke processen staan bij ons voorop.

Daarnaast investeren we continu in oplossingen die het milieu zoveel mogelijk ontlasten. Met oog voor de omgeving waarin we zakendoen zetten wij zo stappen naar een duurzamere transport- en logistiekbranche.